1. Bücher
 2. Lehrbücher und -material
 3. Russisches Lehrbuch
 4. Mozhno! 1. Kurs russkogo jazyka dlja finskogovorjaschikh. Rabochaja tetrad.

Mozhno! 1. Kurs russkogo jazyka dlja finskogovorjaschikh. Rabochaja tetrad.

Mozhno! 1. Kurs russkogo jazyka dlja finskogovorjaschikh. Rabochaja tetrad.
Reinschauen
Sprache
Verleger
Herausgabejahr
Format
Seitenanzahl
204
ISBN
978-951-1-18565-9
 
Ausverkauft
Benachrichtigen wenn verfügbar Auf meinen Merkzettel hinzufügen
Mozhno on lyhyen venäjän oppikirja, joka on tarkoitettu lukioon (B3-kieli) ja aikuisopetukseen. Kirjasarjassa keskitytään toimivan kielitaidon hankkimiseen ja venäläisen kulttuurin - myös nykykulttuurin - välittämiseen. Mozhno 1. Kirjan päähenkilö on suomalainen Nina, joka haluaa parantaa venäjän kielen taitoaan Moskovassa. Hän majoittuu Petrovin perheeseen. Ninan poika Petja puolestaan opiskelee Pietarissa. Molempien henkilöiden elämää ja opiskelua seurataan teksti- ja työkirjassa. Mozhno 1 koostuu viidestätoista kappaleesta, jotka jakaantuvat kolmeen opiskelujaksoon. Tekstikirjassa on varsinaiset tekstikappaleet, eri tilanteita, hyödyllisiä ilmauksia ja kulttuuripyräys. Tekstien lomassa esitellään venäläistä elämäntapaa, kulttuuria ja maantuntemusta, myös musiikin avulla. Kirjan lopussa on minikielioppi. Harjoituskirja on selkeä ja "oppilasystävällinen": samat tehtävätyypit toistuvat johdonmukaisesti. Näin on haluttu helpottaa varsinkin aikuisopiskelijoiden opiskelua. Harjoituskirja alkaa aakkoskurssilla ja jatkuu kappaleisiin liittyvillä harjoituksilla. Ensimmäisenä on ennakoiva tehtävä, jonka jälkeen tulevat selkeästi ja systemaattisesti niin sanasto-, rakenne- ja viestintätehtävät kuin ääntämisharjoitukset. Luetun- ja kuullunymmärtämistehtäviä on runsaasti ja joka jakson päätteeksi kertaustehtäviä.
Rakenteet opetetaan harjoituskirjassa sopivina annospaloina harjoitusten lomassa. Mozhno 1: n kolme opiskelujaksoa kattavat venäjän kielen alkeiskieliopin. Jokaisen jakson jälkeen on itsearviointiosuus. Kirjan lopussa on kielisalkku, johon opiskelijat keräävät mm. esimerkkilauseita ja tekevät omaa kielioppiaan. Mozhnon tilanteisiin liittyy läheisesti myös video. Videolla tavataan moderneja nuoria ja keski-ikäisiä venäläisiä ihmisiä, jotka kertovat itsestään, ammateistaan ja mielenkiinnon kohteistaan. Videolle kuvattuja tilanteita voi käyttää joko oppikirjan yhteydessä tai erillisinä ohjelmina venäjän kielen opetuksen yhteydessä. Videolla tapahtumat sijoittuvat sekä Pietariin että Moskovaan.
Сборник упражнений к учебнику "Можно! ".

"Можно! " это серия учебников для упрощенного курса русского языка, которая основана на получении языковых знаний и передачу русской современной культуры. В учебниках данной серии используется "живой", современный русский язык, в котором мы будем упражняться с помощью различных видов работы. В главных ролях выступают финка Нина, которая едет в Москву изучать русский язык, и ее сын Петя, который учится в Санкт-Петербурге. Эта серия пробуждает любопытство и интерес к русскому языку и русской культуре.
Sbornik uprazhnenij k uchebniku "Mozhno! ".

"Mozhno! " eto serija uchebnikov dlja uproschennogo kursa russkogo jazyka, kotoraja osnovana na poluchenii jazykovykh znanij i peredachu russkoj sovremennoj kultury. V uchebnikakh dannoj serii ispolzuetsja "zhivoj", sovremennyj russkij jazyk, v kotorom my budem uprazhnjatsja s pomoschju razlichnykh vidov raboty. V glavnykh roljakh vystupajut finka Nina, kotoraja edet v Moskvu izuchat russkij jazyk, i ee syn Petja, kotoryj uchitsja v Sankt-Peterburge. Eta serija probuzhdaet ljubopytstvo i interes k russkomu jazyku i russkoj kulture.
EAN
9789511185659
Bibliotheksbewertung BIC:
YQF
Alternativ ISBN
951-1-18565-9
Ähnliche Artikel
 • Piispanen Sirpa
  Herausgabejahr: 2021
  Taschenbuch
  72.00 €
  65.45 € Ohne MWSt
 • Piispanen Sirpa
  Herausgabejahr: 2022
  Taschenbuch
  68.00 €
  61.82 € Ohne MWSt
 • Piispanen Sirpa
  Herausgabejahr: 2022
  Audio CD
  110.00 €
  100.00 € Ohne MWSt
 • Piispanen Sirpa
  Herausgabejahr: 2022
  Taschenbuch
  27.00 €
  24.55 € Ohne MWSt
 • Jegorenkov Marja
  Herausgabejahr: 2017
  Taschenbuch
  26.00 €
  23.64 € Ohne MWSt
 • Piispanen Sirpa
  Herausgabejahr: 2016
  Taschenbuch
  19.00 €
  17.27 € Ohne MWSt
 • Jegorenkov Marja
  Herausgabejahr: 2016
  Taschenbuch
  32.00 €
  29.09 € Ohne MWSt
 • Jegorenkov Marja
  Herausgabejahr: 2015
  Taschenbuch
  47.00 €
  42.73 € Ohne MWSt
 • Piispanen Sirpa
  Herausgabejahr: 2014
  Taschenbuch
  86.00 €
  78.18 € Ohne MWSt
 • Jegorenkov Marja
  Herausgabejahr: 2013
  Taschenbuch
  58.00 €
  52.73 € Ohne MWSt