• About us
  • Contacts
  • +358 92727070
  • Worldwide delivery!
Shopping cart:
Suomen mestari 2. Lexicons

Suomen mestari 2. Lexicons

Publisher
Publication year
Format
Pages
43
ISBN
9789517925754
Price:
43.00 € 39.09 € w/o VAT
 
 
Shipment: 2-4 days from the moment of the order
Add to shopcart Mark as interesting
Suomen mestari 2 -oppikirjaa täydentävä teos sisältää kappalekohtaisen ja aakkosellisen sanaston seuraavilla kielillä: suomi–englanti, suomi–venäjä, suomi–saksa, suomi–ranska ja suomi–serbia. Sanastoista on hyötyä suomea toisena tai vieraana kielenä opiskelevalle. Sanastojen aihepiirit käsittelevät mm. terveyttä, vapaa-aikaa, seurustelua, matkustamista ja työelämää.

Kirja jatkaa arkipäivän viestintätilanteiden harjoittamista aihepiireinään vapaa-aika, harrastukset, luonto, matkailu, terveys, koulutus, työ ja juhlapäivät. Lisäksi harjoitellaan myös kertomaan laajemmista oman elämän kokemuksista ja käsittelemään edellä mainittuja aiheita eri aikamuodoissa. Opittu sanasto kertautuu tehokkaasti myöhempien kappaleiden harjoituksissa ja teksteissä. Runsaat harjoitukset ja havainnollinen kuvitus tukevat sekä kielikurssi- että itseopiskelua.

Suomen mestari 2 soveltuu opiskeluun yleiseurooppalaisen viitekehyksen taitotasolla A2.1. Tämä on pelkkä sanastot-vihkonen. Oppikirjan voi tilata erikseen. Oppikirjaa täydentää erikseen hankittava äänite.
EAN
9789517925754
BIC-code(s)
YQF
More like this
Select delivery country for: