1. Books
  2. Fiction
  3. Vabandamisprojekt

Vabandamisprojekt

Vabandamisprojekt
Author(s)
Language
Measurements
210/140/26 mm
Publisher
Publication year
Format
Pages
342
Weight
0.38 kg
ISBN
978-9916-12-305-8
 
Sold out (not kept in inventory any longer)
Notify when available Add to favourites
Kallid (peaaegu) kõik: kas me võiksime jälle sõbrad olla?

Chicago tuntud advokaadi Amelia Montgomery elu on muutunud üsna keeruliseks. Ta vallandati töölt, kuna ta keeldus oma põhimõtteid tähtsale juhtumile ohvriks toomast. Pealekauba andis ta mõjukale isikule hoobi näkku, sest too tegi tema arvamusavalduse peale naistevihkajaliku märkuse (see polnud Amelia hiilgehetk). Jättes selja taha karjääri, mis seni oli andnud tema elule eesmärgi, peab Amelia endalt nüüd küsima, mis saab edasi.

Igatahes võiks edasine olla parem kui Amelia neljakümnenda sünnipäeva pidu, mis täiesti läbi kukkus: tasuta joogid tühjas baaris, kuhu tuli kohale üksainus inimene ‒ John Ellis, võhivõõras uus advokaat Amelia endisest büroost. Selgub siiski, et mees on tore kaaslane, ja tänu temale ärkab Amelia südametunnistus. Johni ja suure koguse šampanja abil meenutab Amelia inimesi, kellele on ülekohut teinud, alates kunagistest parimatest sõpradest kuni endiste kallimate ja kolleegideni. Ta otsustab lepitust otsida – nendega, kes seda tõeliselt väärivad.

Üks vabandus korraga, vaatab Amelia üle oma kunagised valikud; siis uued valikud, mille teeb koos Johniga, ja seejärel need, mille ta teeb ainult iseenda jaoks. Ja mis siis ikkagi edasi saab? Võib-olla on elul Amelia jaoks varuks võimalus, mida ta oodatagi ei osanud.
Category
EAN
9789916123058
BIC category:
F