• About us
  • Contacts
  • +358 92727070
  • Bulevardi 7, FI-00120 Helsinki, Finland
  • Worldwide delivery!
Shopping cart:
Konetshno! Konechno! Venäjän suullinen kurssi. Taso A1-A2. Set including Book and 2 CD

Konetshno! Konechno! Venäjän suullinen kurssi. Taso A1-A2. Set including Book and 2 CD

Language
Publisher
Publication year
Format
Pages
272
ISBN
978-951-792-754-3
Price:
58.00 € 52.73 € w/o VAT
 
 
Shipment: 2-4 days from the moment of the order
Add to shopcart Mark as interesting
Konechno! Konechno! Konetchno! Konetshno! Konetsno! Konečno! - venäjän suullisen viestinnän kurssi on puhumisen harjoitteluun tarkoitettu materiaali. Sen tavoitteena on auttaa selviytymään jokapäiväisestä keskustelusta, erilaisista asioimistilanteista sekä hieman vaativammistakin puhetilanteista. Kirjan ja siihen sisältyvän äänitteen avulla voit kerrata ja laajentaa sanavarastoasi, kehittää puhutun kielen ymmärtämistä, hioa ääntämistäsi ja harjoitella puhumista eri tavoin.

Kirjassa on 14 teemakappaletta. Jokainen teema sisältää lyhyitä viriketekstejä, joiden avulla pääset puhumisen alkuun. Lisäksi teemoissa on sanastoja fraasipankkeja, ääntämisharjoituksia sekä erilaisia, myös kuunteluun liittyviä puheharjoituksia.

Materiaalin tavoitteena on antaa intoa ja uskallusta vuorovaikutukseen venäjäksi sekä aktivoida kielitaitoa. Materiaali soveltuu parhaiten taitotasolle A2, mutta sitä voi soveltuvin osin käyttää myös tasolla A1.

Konechno! -oppikirjaan sisältyy opiskelijan äänite. Oppimateriaalia täydentävät erikseen hankittava opettajan äänite sekä opettajan opas.
EAN
9789517927543
BIC-code(s)
YQF
More like this
Select delivery country for: