1. DVD movies
  2. Modern Russian Movies
  3. Hipsters. Stiljagi

Hipsters. Stiljagi

Стиляги
Hipsters. Stiljagi
Media type
DVD PAL + NTSC , region: ALL
Subtitle language(s)
Audio streams
Publication year
Film release year
Playing time - hours:minutes
2:11
 
Sold out (not kept in inventory any longer)
Add to favourites
(THE FLOPS)

This movie tells us about popular youth movement called “The flops”. It took place mainly in big cities and Moscow was the centre of this historical and cultural phenomena. Flops protested against boring and law-abiding life Soviet people had to live by listening to foreigner music and dressing provocatively and colourfully.
(Rasvikset)
Tämä on elokuva 1950-lukujen ”fiftareiden” kulttuurista. Erinomaisessa musikaalissa kohtaavat tavallisten neuvostoliittolaisten nuorten ja erilaisuudestaan nauttivien ”fiftareiden” kulttuurit.

Elokuva antaa täydellisen ja ajanmukaisen kuvauksen sen ajan muodista, kulttuurista ja todellakin nuorista ihmisistä. Mels (nimi tulee sanoista Marks, Engels, Lenin, Stalin) on esimerkillinen komsomolilainen, aina valmis ylipuhumaan toisinajattelijoita. Hän elää kuten kaikki muutkin ja luulee olevansa onnellinen, kunnes hän kohtaa "fiftarit" ja tutustuu heidän maailmaansa, joka vaikuttaa käsittämättömältä ja vaaralliselta, mutta niin houkuttelevalta. Fiftareiden vaatteet ovat värikkäitä ja huomiota herättäviä. He tanssivat ja kuuntelevat sopimatonta musiikkia. Täältä löytyvät kauneimmat neidot ja heidän joukostaan bailujen kuningatar, sokaisevan kaunis, luoksepääsemätön ja töykeä Polly-Polza...
Это история Москвы начала пятидесятых, в которой компании молодых людей приходится бороться за право быть не такими как все, слушать другую музыку, по-другому одеваться и, конечно же, любить.
Режиссер: Валерий Тодоровский
Eto istorija Moskvy nachala pjatidesjatykh, v kotoroj kompanii molodykh ljudej prikhoditsja borotsja za pravo byt ne takimi kak vse, slushat druguju muzyku, po-drugomu odevatsja i, konechno zhe, ljubit.
Rezhisser: Valerij Todorovskij