1. Kirjat
  2. Oppikirjat ja -aineisto
  3. Venäjän kielen oppikirjat (VVK)
  4. Venäjän kielen oppikirjat aloittelijoille. Perustaso A1

Horoso Työkirja 2. Horosho Työkirja 2. Horosho Työkirja 2. Yläluokkien pitkän venäjän työkirja 2. Sisältää CD-levyn.

Хорошо 1-2. Упражнения 2. Вкл. CD-диск.
Suosittelemme
Horoso Työkirja 2. Horosho Työkirja 2. Horosho Työkirja 2. Yläluokkien pitkän venäjän työkirja 2. Sisältää CD-levyn.
Katso sisältä
Tekijä(t)
Kieli
Kustantaja
Ilmestymisvuosi
Sidosasu
Sivumäärä
168
ISBN
978-952-13-2291-4
Hinta:
31.00 € 28.18 € veroton
 
Loppumassa varastosta
Ostoskoriin Lisää suosikkeihin
Työkirja 2 on Horosho 1-2 -oppikirjaan liittyvä ensimmäisen vuoden työkirja. Se sisältää monipuolisia harjoituksia, pelejä ja leikkejä. Työkirjan alussa on jakso, jonka avulla oppilas oppii lukemaan kyrillisiä kirjaimia. Opiskelun edetessä hän oppii myös kaunokirjoituksen. Oppikirjan alkuosan tekstit, erilaiset kuuntelutehtävät ja laulut ovat CD:llä, joka tulee jokaiselle oppilaalle työkirjan mukana.
This is a communicative Russian course for adults and young people who understand Swedish, from beginners to intermediate level. 20 units, with an exciting story line. Ruslan Ryska 2 är en nybörjarkurs i ryska för ungdomar och vuxna. Innehållet är modernt och kommunikativt med en systematisk introduktion till grundläggande rysk grammatik. Kursen är avsedd för grupper och även för självstudier. Studenter som studerar själva har nytta av att använda cd-romversionen av kursen. (se nedan). Introduktionen till det ryska alfabetet ger en förklaring till varje individuell bokstav. Den visar hur bokstäverna uttalas genom användande av internationella ord, som är förhållandevis enkla för studenterna/kursdeltagarna att känna igen. De tio lektionerna innehåller: En teckning som hjälper lärarna att introducera nya ord. De är till hjälp för att ställa frågor och ge svar och även för repetition.
• Dialoger för att introducera ny vokabulär och nya meningskonstruktioner när vi följer Ivan, Vadim, Ljudmila, hennes familj och vänner i deras äventyr. En vokabulär med nya ord i den ordning de kommer. Bakgrundsinformation på svenska och tydliga grammatikförklaringar. Övningar baserade på det nya språket samt läs - och skrivövningar. Avlyssningsövningar med tillhörande text längst bak i boken. Talövningar med rollspelssituationer, förslag till parövningar och språklekar. I slutet av boken finns facit till övningarna samt en rysk-svensk ordlista.
Lisää samankaltaisia