• De nous
  • Coordonnées
  • +358 92727070
  • Bulevardi 7, FI-00120 Helsinki, Finland
  • Livraison dans tous les pays!
Panier:
Hjemlandet og andre fortellinger

Hjemlandet og andre fortellinger

Langue
Éditeur
Année de sortie
Format
Pages
273
ISBN
9788203364587
Prix:
52.00 € 47.27 € sans TVA
 
 
Expédition: 1 semaine du moment de la commande
Ajouter au panier Ajouter aux articles intéressants
Authots: Vigdis Hjorth
Siri Hustvedt
Wencke Mühleisen
Agnes Ravatn
Maria Navarro Skaranger
Dag Solstad
Ole Robert Sunde
Demian Vitanza
Karl Ove Knausgård
Photos: Tine Poppe

Hva vil det si å være norsk i dag? Kan vi definere noe som norsk, eller finnes det bare individuelle opplevelser av å tilhøre et fellesskap? Finnes det en norsk måte å oppleve verden på, og hva betyr det å være norsk for deg og meg?

Redaktørene H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen har invitert tolv forfattere, som begge verdsetter, til å bidra med nyskrevne noveller og essay med utgangspunkt i disse spørsmålene. Tekstene gir et interessant innblikk i noen av samtidslitteraturens sterkeste stemmer, samtidig som de til sammen tegner et litterært tidsbilde.

H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen er redaktører for denne samlingen skjønnlitterære tekster. Kronprinsessen ble invitert til å være redaktør i forbindelse med at Norge er gjesteland på Bokmessen i Frankfurt 2019, og i kraft av sin rolle som ambassadør for norsk litteratur i utlandet. Hun valgte seg forfatter Geir Gulliksen som medredaktør.

Forfattere: Agnes Ravatn, Dag Solstad, Demian Vitanza, Helga Flatland, Karl Ove Knausgård, Maria Navarro Skaranger, Marit Eikemo, Ole Robert Sunde, Siri Hustvedt, Tomas Espedal, Vigdis Hjorth og Wencke Muhleisen.
Catégorie
EAN
9788203364587
BIC-code(s)
F
Produits similaires
Sélectionnez le pays de livraison pour votre abonnement: