Karjalan rahalöydöt -teoksessa esitellään Karjalassa tehtyjä rahalöytöjä. Teos on jatkoa aiemmin ilmestyneelle Uudenmaan rahalöydöt -kirjalle.
esittelee 514 rahalöytöä Karjalan historiallisen maakunnan alueelta. Mukana ovat nykyisten Etelä- ja Pohjois-Karjalan maakuntien lisäksi myös luovutetun Karjalan pitäjät. Löytöluettelon lisäksi julkaisu sisältää lyhyet historiakatsaukset Karjalasta, rahojen löytämisestä ja keräilystä sekä alueella käytössä olleista rahanlaskujärjestelmistä. Suurin osa löytöjen tiedoista perustuu aiemmin julkaisemattomaan arkistomateriaaliin. Karjalan rahalöydöt sopii haku- ja yleisteokseksi kaikille rahalöydöistä ja Karjalan historiasta kiinnostuneille. Kirjassa on rahalöytöjen lisäksi ansiokas kuvaus Karjalan mielenkiintoisesta historiasta idän ja lännen rajamaastossa.
Rahalöydöt valaisevat Karjalan historiallisen maakunnan monivaiheista menneisyyttä ja yhteyksiä muuhun maailmaan. Viikinkiajalla Karjalaan virtasi dirhemeitä ja penninkejä kaukaisista maista. Keskiajalla käytettiin liivinmaalaista rahaa, kunnes ruotsalaiset ja venäläiset rahat alkavat hallita löytöaineistoa. Monet rahalöydöistä ovat kätköjä, joita Karjalan alueelta on löytynyt jo viikinkiajalta. Suomen suurin keskiaikaisten rahojen kätkö on löytynyt Viipurin kaupungista. Vielä 1800-luvulla rahoja piilotettiin maahan pahan päivän varalle, vaikka rahakätköjen kulta-aikaa olivatkin levottomat ja sotaisat 1600-1700 -luvut.