1. Livres
 2. Manuels, aides pédagogiques
 3. Manuels sur le russe comme langue étrangère
 4. Méthodes de russe pour les debutants
 5. Mozhno! 1. Kurs russkogo jazyka dlja finskogovorjaschikh. Uchebnik.

Mozhno! 1. Kurs russkogo jazyka dlja finskogovorjaschikh. Uchebnik.

Mozhno! 1. Kurs russkogo jazyka dlja finskogovorjaschikh. Uchebnik.
Voir à l’intérieur
Langue
Éditeur
Année de sortie
Format
Pages
134
ISBN
978-951-1-18289-4
 
Le produit n'est plus disponible
Écrivez-moi quand disponible Ajouter aux Favoris
Mozhno! on lyhyen venäjän oppikirja, joka on tarkoitettu lukioon (B3-kieli) ja aikuisopetukseen. Kirjasarjassa keskitytään toimivan kielitaidon hankkimiseen ja venäläisen kulttuurin - myös nykykulttuurin - välittämiseen. Mozhno 1. Kirjan päähenkilö on suomalainen Nina, joka haluaa parantaa venäjän kielen taitoaan Moskovassa. Hän majoittuu Petrovin perheeseen. Ninan poika Petja puolestaan opiskelee Pietarissa. Molempien henkilöiden elämää ja opiskelua seurataan teksti- ja työkirjassa. Mozhno 1 koostuu viidestätoista kappaleesta, jotka jakaantuvat kolmeen opiskelujaksoon. Tekstikirjassa on varsinaiset tekstikappaleet, eri tilanteita, hyödyllisiä ilmauksia ja kulttuuripyräys. Tekstien lomassa esitellään venäläistä elämäntapaa, kulttuuria ja maantuntemusta, myös musiikin avulla. Kirjan lopussa on minikielioppi. Harjoituskirja on selkeä ja "oppilasystävällinen": samat tehtävätyypit toistuvat johdonmukaisesti. Näin on haluttu helpottaa varsinkin aikuisopiskelijoiden opiskelua. Harjoituskirja alkaa aakkoskurssilla ja jatkuu kappaleisiin liittyvillä harjoituksilla. Ensimmäisenä on ennakoiva tehtävä, jonka jälkeen tulevat selkeästi ja systemaattisesti niin sanasto-, rakenne- ja viestintätehtävät kuin ääntämisharjoitukset. Luetun- ja kuullunymmärtämistehtäviä on runsaasti ja joka jakson päätteeksi kertaustehtäviä.
Rakenteet opetetaan harjoituskirjassa sopivina annospaloina harjoitusten lomassa. Mozhno 1: n kolme opiskelujaksoa kattavat venäjän kielen alkeiskieliopin. Jokaisen jakson jälkeen on itsearviointiosuus. Kirjan lopussa on kielisalkku, johon opiskelijat keräävät mm. esimerkkilauseita ja tekevät omaa kielioppiaan. Mozhnon tilanteisiin liittyy läheisesti myös video. Videolla tavataan moderneja nuoria ja keski-ikäisiä venäläisiä ihmisiä, jotka kertovat itsestään, ammateistaan ja mielenkiinnon kohteistaan. Videolle kuvattuja tilanteita voi käyttää joko oppikirjan yhteydessä tai erillisinä ohjelmina venäjän kielen opetuksen yhteydessä. Videolla tapahtumat sijoittuvat sekä Pietariin että Moskovaan.
Можно! 1. Курс русского языка для финскоговорящих. Учебник. Учебник "Можно! " является прекрасным пособием для изучающих русский язык старшеклассников и взрослых. В качестве материала учебника избраны тексты, формирующие русское речевое сознание - стихи, песни. Иллюстрации.

"Можно! " это серия учебников для упрощенного курса русского языка, которая основана на получении языковых знаний и передачу русской современной культуры. В учебниках данной серии используется "живой", современный русский язык, в котором мы будем упражняться с помощью различных видов работы. В главных ролях выступают финка Нина, которая едет в Москву изучать русский язык, и ее сын Петя, который учится в Санкт-Петербурге. Эта серия пробуждает любопытство и интерес к русскому языку и русской культуре.
Mozhno! 1. Kurs russkogo jazyka dlja finskogovorjaschikh. Uchebnik. Uchebnik "Mozhno! " javljaetsja prekrasnym posobiem dlja izuchajuschikh russkij jazyk starsheklassnikov i vzroslykh. V kachestve materiala uchebnika izbrany teksty, formirujuschie russkoe rechevoe soznanie - stikhi, pesni. Illjustratsii.

"Mozhno! " eto serija uchebnikov dlja uproschennogo kursa russkogo jazyka, kotoraja osnovana na poluchenii jazykovykh znanij i peredachu russkoj sovremennoj kultury. V uchebnikakh dannoj serii ispolzuetsja "zhivoj", sovremennyj russkij jazyk, v kotorom my budem uprazhnjatsja s pomoschju razlichnykh vidov raboty. V glavnykh roljakh vystupajut finka Nina, kotoraja edet v Moskvu izuchat russkij jazyk, i ee syn Petja, kotoryj uchitsja v Sankt-Peterburge. Eta serija probuzhdaet ljubopytstvo i interes k russkomu jazyku i russkoj kulture.
EAN
9789511182894
Classifiсation de la bibliothèque BIC:
YQF
Alternatif ISBN
951-1-18289-7
Produits similaires
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2021
  Broché
  72.00 €
  65.45 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2022
  Broché
  68.00 €
  61.82 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2022
  Audio CD
  110.00 €
  100.00 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2022
  Broché
  27.00 €
  24.55 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2017
  Broché
  26.00 €
  23.64 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2016
  Broché
  19.00 €
  17.27 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2016
  Broché
  32.00 €
  29.09 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2015
  Broché
  47.00 €
  42.73 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2014
  Broché
  86.00 €
  78.18 € hors TVA
 • Jegorenkov Marja
  Année de sortie: 2013
  Broché
  58.00 €
  52.73 € hors TVA