• О компании
  • Контакты
  • +358 92727070
  • Bulevardi 7, FI-00120 Helsinki, Finland
  • Доставка по всему миру!
Корзина:
Акция
Naisten aika

Naisten aika

Автор(ы)
Язык
Издатель
Год выхода
Оформление
Количество страниц
280
ISBN
9789522649416
Цена:
26.00 € 20.00 € Цена со скидкой 23.08%
18.18 € без НДС
 
 
В наличии в магазине
В корзину Взять на заметку
Время женщин
Pieni Suzanna ei puhu vaan piirtää kauniita kuvia. Hän ja hänen äitinsä Antonina muuttavat yhteisasumukseen kolmen vanhan naisen kanssa. Kukin naisista on menettänyt perheensä, ja heistä tulee Suzannan ottoisoäitejä. Salaa he kutsuvat tyttöä Sofiaksi ja kertovat hänelle maan vaiettua historiaavallankumouksen, piirityksen ja nälänhädän ajalta. Mykkä Suzanna vastaa tarinoihin piirtämällä. Kun Antonina sairastuu vakavasti, isoäidit uhkaavat menettää rakastamansa lapsen. He ryhtyvät taistoon, mutta onnistuakseen he tarvitsevat ihmeen.
Naisten aika on Jelena Tsizovan viides ja merkittävin teos. Se kuvaa äitien, isoäitien, tätien ja tytärten kokemuksia ja salaista vastarintaa. Kirja on voittanut venäläisen Bookerpalkinnon, käännetty usealle kielelle ja sovitettu teatteriesitykseksi.

Suomentanut: Kirsti Era
Venäläinen kirjailija, Pietarin Penin puheenjohtaja Jelena Tšižova saapuu Suomeen kirjallisuuskiertueelle. Hänen Booker-palkitun Naisten aika -romaaninsa suomennos julkaistiin elokuussa 2018 Innon kustantamana.
Jelena Tšižova (s. 1957) päätti ryhtyä kirjailijaksi pelastuttuaan palavalta risteilyalukselta. Aiemmin hän työskenteli niin talousasiantuntijana, opettajana kuin yrittäjänäkin. Jelena kuvaa teoksissaan sitä, miten Venäjän vaikea historia elää ihmisten arjen kokemuksessa ja tarinoissa. Hän ei pelkää tarttua ristiriitaisiin aiheisiin, kuten ortodoksisen kirkon käyttämään valtaan nyky-Venäjällä.
Jelena Tshizhova kuvaa teoksissaan sitä, miten Venäjän vaikea historia elää ihmisten arjen kokemuksessa ja tarinoissa.


Складской номер
10001578
EAN
9789522649416
BIC-code(s)
FA
Похожие товары
Выберите страну доставки издания: