1. Книги
  2. Учебники и учебные пособия
  3. Учебники и учебные пособия по русскому языку для иностранцев (РКИ)
  4. Учебники русского языка для начинающих. Элементарный уровень. A1

Руслан 2. Учебник русского языка для шведскоговорящих. Тексты. Ruslan ryska 2. Textbok

Акция
Руслан 2. Учебник русского языка для шведскоговорящих. Тексты. Ruslan ryska 2. Textbok
Автор(ы)
Язык
Издатель
Год выхода
Оформление
Количество страниц
160
ISBN
978-1-899785-59-9
Цена:
42.00 € 16.80 € Цена со скидкой 60%
15.27 € без НДС
 
Заканчивается на складе
В корзину Добавить в избранное
This is a communicative Russian course for adults and young people who understand Swedish, from beginners to intermediate level. 20 units, with an exciting story line. Ruslan Ryska 2 är en nybörjarkurs i ryska för ungdomar och vuxna. Innehållet är modernt och kommunikativt med en systematisk introduktion till grundläggande rysk grammatik. Kursen är avsedd för grupper och även för självstudier. Studenter som studerar själva har nytta av att använda cd-romversionen av kursen. (se nedan). Introduktionen till det ryska alfabetet ger en förklaring till varje individuell bokstav. Den visar hur bokstäverna uttalas genom användande av internationella ord, som är förhållandevis enkla för studenterna/kursdeltagarna att känna igen. De tio lektionerna innehåller: En teckning som hjälper lärarna att introducera nya ord. De är till hjälp för att ställa frågor och ge svar och även för repetition.

CD can be listen online.
Ruslan Ryska 2 är en nybörjarkurs i ryska för ungdomar och vuxna. Innehållet är modernt och kommunikativt med en systematisk introduktion till grundläggande rysk grammatik. Kursen är avsedd för grupper och även för självstudier. Studenter som studerar själva har nytta av att använda cd-romversionen av kursen. (se nedan). Introduktionen till det ryska alfabetet ger en förklaring till varje individuell bokstav. Den visar hur bokstäverna uttalas genom användande av internationella ord, som är förhållandevis enkla för studenterna/kursdeltagarna att känna igen. De tio lektionerna innehåller: En teckning som hjälper lärarna att introducera nya ord. De är till hjälp för att ställa frågor och ge svar och även för repetition.

CD can be listen online.

• Dialoger för att introducera ny vokabulär och nya meningskonstruktioner när vi följer Ivan, Vadim, Ljudmila, hennes familj och vänner i deras äventyr. En vokabulär med nya ord i den ordning de kommer. Bakgrundsinformation på svenska och tydliga grammatikförklaringar. Övningar baserade på det nya språket samt läs - och skrivövningar. Avlyssningsövningar med tillhörande text längst bak i boken. Talövningar med rollspelssituationer, förslag till parövningar och språklekar. I slutet av boken finns facit till övningarna samt en rysk-svensk ordlista.
This is a communicative Russian course for adults and young people who understand Swedish, from beginners to intermediate level. 20 units, with an exciting story line. Katso tästä joitakin kysymyksiä ja vastauksia koskien Ruslan-kirjasarjaa:
EAN
9781899785599
Альтернативный ISBN
9781912397204
Альтернативный ISBN2
1-899785-59-0
Похожие товары