1. Книги
  2. Книги для детей
  3. Книги для детей 4-6 лет
  4. Muurahaisten ennätyskirja

Muurahaisten ennätyskirja

Рекомендуем
Muurahaisten ennätyskirja
Оригинальное название
Myrornas rekordbok
Автор(ы)
Язык
Издатель
Год выхода
Оформление
Количество страниц
40
Вес
0.45 кг
ISBN
978-952-363-247-9
Цена:
49.00 € 44.55 € без НДС
 
Отправка: 1 неделя после оформления заказа
В корзину Добавить в избранное
Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokas 2022

Muurahaisten ennätyskirja on mukaansa tempaava, innostava ja viisas tietokirja muurahaisista, joita maapallolla asustelee peräti miljardi kappaletta. Ällistyttävät faktat ja vaikuttava kuvitus innostavat tutkimaan kaikille tutun hyönteisen ominaisuuksia ja eri muurahaistyyppien eroja. Kirjan ovat kirjoittaneet Katja Bargum ja Jenny Lucander. Suomenkielisestä käännöksestä vastaa Veera Antsalo. Kirja on ehdolla vuoden 2022 Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon saajaksi.

Maailmassa on arviolta miljoona miljardia muurahaista. Pelkästään lajeja on yli 12 000, ja muurahaisia löytyy joka mantereelta Etelämannerta lukuun ottamatta.



Ne ovat keskenään hämmästyttävän erilaisia ja kokoisekseen todellisia voimanpesiä. Mutta mikä niistä on suurin? Entä voimakkain? Minkä kokoinen on maailman suurin muurahaispesä ja missä se sijaitsee? Minkä muurahaisen purema sattuu eniten? Miten muurahaisyhteiskunta toimii?



Muurahaisten ennätyskirja kertoo vastauksen näihin kysymyksiin sekä siihen, miten voit itse tutkia muurahaisten elämää. Se on innostava pikakurssi, joka ällistyttää tietoiskuillaan ja ihastuttaa kuvituksellaan.
Похожие товары
  • Год выхода: 2014
    Твердый переплет
    45.00 €
    40.91 € без НДС