1. Книги
  2. Самопознание и личностный рост
  3. Популярная психология
  4. Uneversum

Uneversum

Рекомендуем
Uneversum
Размер
234/165/50 mm
Издатель
Год выхода
Оформление
Количество страниц
68
Вес
0.18 кг
ISBN
978-9949-7388-3-0
 
Нет в нашем ассортименте.
Сообщить о поступлении Добавить в избранное
Me magame maha kolmandiku oma elust. Mitte ainult inimesed, vaid ka loomad, linnud ja teised organismid peavad ööpäeva jooksul pikemaks või lühemaks ajaks silma looja laskma. Isegi taimed puhkavad, sulgedes õhtuhämaruses õied, et need siis päikesetõusuks uuesti avada.

Miks me seda teeme? Õigeid vastuseid on ainult üks - selleks, et elus püsida. Unevaeguse ja valel ajal magamaminekuga võib kaasneda rumalaks jäämine, haigused ja lühem eluiga.
Meie raamatu eesmärk on väärtustada und kui füüsilise, vaimse ja emotsionaalse stressi leevendajat ning võimekuse taastajat. Piilume magamistuppa ning vaatame, kuidas inimesed magavad ja mis toimub une ajal meie kehas. Jagame häid näpunäiteid parimaks öiseks puhkuseks kõigile, kes soovivad oma unetervise eest hoolitseda.
Uni on võimas-ta pakub meile ainulaadset kooslust tervisele kasulikest omadustest kuni unenägude müstilise virtuaalreaalsuseni. Ja kuigi une kohta on veel palju avastada, polegi vast kõige olulisem teada, et miks me magame, vaid kuidas võimalikult hästi magada. Nüüdseks on selge, et me saame suures osas ise oma une kvaliteeti parandada. Tegus päevaplaan, tervist hoidev elustiil, und toetavad magamisharjumused ja unehügieen võivad imet teha. Hea une nimel tasub vaeva näha ja ennast magamise peensustega kurssi viia.
Похожие товары
  • Kask Ülle
    Год выхода: 2021
    Мягкая обложка
    34.00 €
    30.91 € без НДС