• О компании
  • Контакты
  • +358 92727070
  • Доставка по всему миру!
Корзина:
Mannerheimin pöydässä (За столом у Маннергейма, на финском языке).

Mannerheimin pöydässä (За столом у Маннергейма, на финском языке).

Язык
Издатель
Год выхода
Оформление
Количество страниц
272
ISBN
9789512080816
 
 
Нет в нашем ассортименте.
Сообщить о поступлении Взять на заметку
Mannerheimin pöydässä on ensimmäinen kattava kokonaisesitys suuren hyvän ruoan ystävän Carl Gustav Emil Mannerheimin kiehtovasta henkilökohtaisesta kulinaarisesta historiasta. Louhisaaren lapsuus, keisarillisen Pietarin vuodet, paluu Suomeen, ylipäällikkyys Mikkelissä –kaikkiin liittyy olennaisena osana aito kiinnostus hyvin valmistettuun ruokaan. Marsalkka Mannerheim tiesi, miltä hyvän ruoan tulisi maistua.

Mannerheimin pöydässä ei ole ainoastaan keittokirja, vaikka siinä onkin runsaasti yksityiskohtaisia ruokaohjeita. Se on myös kulttuurihistoriallinen kokonaiskuvaus. Risto ja Ritva Lehmusoksa ovat perehtyneet kuhunkin aikakauteen ja ympäristöön ja kuvaavat niiden ominaispiirteet Mannerheimin ruokakokemusten ja makumieltymysten kautta.

Teoksessa on runsaasti kiehtovia tarinoita, kaskuja ja anekdootteja. Valokuvaaja Katja Hagelstamin tätä kirjaa varten ottamat upeat värikuvat niin eri puolilta Suomea kuin Pietaristakin rikastuttavat kokonaisuutta. Kiinnostavista, myös Mannerheim-museon arkiston kätköistä löytyneistä kuvista osa on ennen julkaisemattomia.
EAN
9789512080816
BIC-code(s)
HB
Похожие товары
Выберите страну доставки издания: